google4394f565b8e82119.html
FacebookTwitterPinterest
playpause prev next
De ce sa alegeti Cabina foto "Desteapta" Oradea?
 
Ce este Photobooth? Este o "cutie" inteligentă care vă pozează fără fotograf și vă tipărește fotografiile pe loc în câte exemplare doriți. Dar din acestea mai sunt... la a noastra nu va trebuie nici macar o persoana sa o supravegheze!
 
Este totul automatizat incepand cu ecranul tactil (touch screen) unde invitatii vostrii vor alege ce-si doresc vis-a-vis de fotografii si cate sa i-si tipareasca!
 
Tot ce aveți de făcut este să apăsați pe touch screen și să începeți să vă faceți fotografii!
 
Dispunem de 2 mărimi diferite, cea mare pentru nunți sau petreceri mari iar cea mai mică pentru petreceri mai mici, botezuri, zile de naștere etc.
 
Ecranul de întâmpinare la evenimentul tău se customizeaza 100% dupa dorința ta.
 
Fotografia tipărită se customizează și ea 100% și poate avea 1, 2, 3 sau 4 fotografii pe ea.
 
Fotografiile se pot tipari in marime de 15 cm x 10 cm sau benzi (strip) de 10 cm x 7.5 cm ( 2 bucati odata).
 
Fotografiile sunt tiparite in 7 secunde cu imprimanta profesionala termica, fara cerneala, asa ca nu vor fi umede ca cele facute pe imprimante inkjet.
 
Pe lângă fotografia tipărită se poate filma clipuri video de 30 de secunde în care să lăsați mesaje și urări sărbătoriților.
 
Și fotografiile și video-ul se pot încărca pe contul de Facebook al fiecarei persoane care folosește Photobooth-ul sau se pot toate fotografiile incarca pe contul facebook al celui ce are evenimentul.
 
La dorința voastră se poate monta în spatele invitaților un ecran (perdea) verde si programul Photobooth va decupa persoanele si va pune în spatele lor orice fotografie va doriți... Las Vegas noaptea, Plaja in Hawaii, Roma, Aliens, personaje din filme sau desene animate... orice adică…
 
Va puteti semna cu degetul pe ecran si semnatura voastra sau orice a-ti scrie va aparea pe fotografia tiparita.
 
Toate fotografiile se pun pe CD ulterior si aparatul va genera un album in format pdf cu fotografiile facute, va salva fotografiile in format jpeg si poate genera si un slide show...
 
Nu vi-am zis ca e desteapta???
 
Asigurăm și accesorii de petrecere, pălării, peruci, ochelari și multe altele...
 
Vă așteptăm!

Pentru informatii sunati la 0729947227 sau 0753563733.

Vă așteptăm!

ON
OFF