google4394f565b8e82119.html
FacebookTwitterPinterest
playpause prev next

" Comentariile sunt de prisos cand vine vorba despre serviciul oferit de SmartFoto, fotografia spune tot! Sorin este un super profesionist, funny guy, entertainer, omul de care avem cu totii nevoie la cele mai importante momente din viata. Noi am facut cea mai buna alegere sa il avem alaturi de noi in cel mai frumos moment din viata noastra! Sa lucrezi cu Sorin e o plăcere , este foarte flexibil, s-a deplasat din Oradea la Timișoara , unde am avut nunta, apoi pentru trash the dress a venit pana la Sibiu pentru noi, fiind însoțit de alți 2 fotografi, iar rezultatul este impresionant! Albumele de la nunta sunt de cea mai buna calitate, cele mai frumoase amintiri pentru tot restul vieții ! 

Recomandam din suflet si cu cea mai mare încredere SmartFoto!!!"

Andreea & Marius Chirculescu

 

 

Dragilor... convinsi fiind de faptul ca ceea ce a spus Goethe : "Foarte rar suntem multumiti de noi insine, cu atat mai mingiietor momentul cand izbutim a satisface pe altii." vi se potriveste  intocmai , va multumim in primul rand ca a-ti fost alaturi de noi in fiecare secunda a clipelor unice... si pe urma pentru faptul ca ati facut SA fie ceva unic, si care SA dainuie in timp!

Va multumim , Oana si Calin

 

 

Am vazut acum albumele... foarte multumiti, nu avem cuvinte ... foarte frumos, esti tare Sorine. Ma bucur ca te-am gasit de fotograf, o alegerea mai buna nu cred ca puteam sa facem. Salutari din Sardegna, sanatate cat incape, ai grija de tine si cat mai multe nunti...ciaooo

Elena si Sebi

 

 

Din punctul nostru de vedere nu poti afirma ca ai vazut un lucru pana nu l-ai fotografiat. Putem spune ca prin fiecare fotografie facuta de Sorin am redescoperit emotia celei mai speciale zile din viata noastra. 
Doar cuvine de lauda, multumim Sorin.
 
Amalia si Andrei
ON
OFF